Ismét eltelt egy hónap, ami nem csak azt jelenti, hogy öregebbek lettünk, de gazdagabbak is, méghozzá egy újabb PC Guru magazinnal, ami ezúttal 116 oldalas gamer tartalommal várja az olvasókat. No meg egy steames FPS-sel, ami nem más, mint az első világháború démoni oldalát bemutató NecoVisioN. Részletek alant.

Májusban ismét különleges borítóval jelentkezünk, hiszen a címlapsztorinak választott The Elder Scrolls Online mind az elülső, mind a hátsó borítót elfoglalja, együtt egy igen monumentális képet eredményezve. Utoljára (és először) tavaly áprilisban volt hasonló megoldás a Gurunál, reméljük, hogy most is elnyeri a tetszéseteket!

Magáról a TESO-ról egyébként egy hatoldalas tesztet találhattok a magazinban, és ez nem minden, ugyanis idén 20 éves az Elder Scrolls-sorozat, mi pedig egy szintén hatoldalas összeállításban emlékezünk vissza a kezdetekre, és a széria legendás első részeire. Rajongóknak kihagyhatatlan!

pcguru-2014-05-majus.jpg

Ami a további tartalmat illeti, összesen 12 teszt és 13 előzetes vár mindenkit, utóbbiak között olyan címekkel, mint a Borderlands: The Pre-Sequel!, a GRID Autosport, a Nether és a War Thunder: Ground Forces. Az értékelésekkel is ellátott cikkek száma ugyan most alacsonyabb, mint korábban, de pánikra semmi ok, hiszen ezúttal is érdekes játékok kerültek terítékre, például a már említett The Elder Scrolls Online, a Dark Souls II PC-s verziója, a LEGO The Hobbit és a Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition. Az előzetesek és tesztek teljes listáját természetesen ezúttal is a MAGAZIN menüpont alatt böngészhetitek át.

A felhozatal persze most sem csak tesztekből és előzetesekből áll, ezúttal is igyekeztünk a lehető legváltozatosabb tartalmat összehozni nektek. Készült például egy kétoldalas tippek-trükkök összeállítás a Dark Souls II-höz, ]{redenc mester pedig egy nyolcoldalas útmutatót dobott össze a South Park: The Stick of Truthhoz, hogy a második végigjátszásnál már tényleg minden kimaxolhassatok!

Ezen felül mindenkit vár a hardverrészleg, a DayZ rovat és a Dot-A-lapok, illetve ezúttal sem maradtok Második kör nélkül, amiben ismét elővettük a Warface-t, hogy utánajárjunk, pontosan mennyit változott a megjelenése óta. És ha mindez nem lenne elég, akkor még mindig ott a Levrov, a Külvilág és a Mentőövek, no meg a három különböző konfigurációt felvonultató ÁlomPC.

TELJES JÁTÉK: NECROVISION

Májusi teljes játékunk ismét egy FPS, méghozzá az őrültebb fajtából, hiszen a 2009-es NecroVisioN került a korongra, amiben az első világháborúban kell helyt állni, ám nem csak a németekkel, de mindenféle démoni hordákkal szemben is. Az egyjátékos mód mellett multi is várja az érdeklődőket, illetve ezúttal is steames játékról van szó, tehát lehet bővíteni a virtuális gyűjteményeket. Magáról a játék a KÜLÖN CIKKÜNKBEN olvashatsz bővebben!

KÓDAKTIVÁLÁS

Habár a mostani teljes játékunk is steames, megváltozott a kódok beváltásának menete: a DVD tasakra nyomtatott kódsort nem a Steamen kell beütni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően a böngészőben el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD-tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, abból pedig a steames aktivációt követően teljes játék, öröm és boldogság.

A DVD-tasakon található PGO-s kódokat csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on.