Dübörög a nyár, olvasónk jó részének most van a legtöbb szabadideje, úgyhogy a 2014/07-es PC Gurut is úgy hangoltuk, hogy hasznosan tudjátok eltölteni a rátok szakadt szabadságot. Számos előzetes és teszt, továbbá két steames teljes játék vár minden Guru-olvasót!

AZ E3 ÉS A JÖVŐ REMÉNYSÉGEI

Júliusi címlapsztorink az idei év egyik legjobban várt játéka, a Far Cry 4, amiről Miguel mesél nektek négy oldalon keresztül. A Ubisoft következő nagy dobásáról készült előzetes része az idei E3 összeállításunknak, ami ezúttal 34 oldalon terpeszkedik, és a rövid összefoglalók (Sony, Microsoft, Nintendo) mellett többek között olyan játékokról olvashattok bővebben, mint a Civilization: Beyond Earth, Mortal Kombat X, Rainbow Six: Siege, The Sims 4, Destiny, Assassin's Creed Unity és a Battlefield: Hardline. A teljes felhozatalt természetesen most is a MAGAZIN menüpont alatt böngészhetitek át.

001pcguru1407kicsi.jpg

HUSZONKÉT TESZT

A nyári szabadidőre való tekintettel igyekeztünk annyi tesztet zsúfolni a magazin hasábjaira, amennyit csak lehet -- a végeredmény 22 értékeléssel is ellátott cikk lett, melyek között most mindenki megtalálhatja a számítását. Van itt stratégia, verseny-, kaland-, platform- és akciójáték, FPS, MMORPG, flipper, visszatértek a PlayStation Vita játékok, és nem maradtak el a mobilplatformokra készült alkotások sem.

A kettő híján két tucat teszt között olyan alkotások kaptak helyet, mint a GRID Autosport, a Murdered: Soul Suspect, a Transistor, a WildStar, az Enemy Front, a Sniper Elite III, a Valinat Hearts és a Company of Heroes 2 multis kiegészítője. A teljes felhozatalt természetesen a MAGAZIN menüpont meglátogatása után vehetitek szemügyre.

ÉS AZ APRÓ

Természetesen most sem csak az előzeteseknek és a teszteknek áll a világ, hiszen megtömtük a hardverrovatot is, SteelSeries egérrel, két különböző fülessel, SSD-vel, hordozható hangszórókkal, alaplappal, videokártyával és egy egész komoly fényképezőgéppel a Samsung műhelyéből. Emellett ott vannak a Mentőövek és az ÁlomPC rovat is, amelyben újabb három remek konfigurációt ajánlunk nektek.

Egy hónap hallgatás után visszatért a DayZ rovat, régi elmaradásunkat törlesztjük a Killing Floor második körös írásunkkal, Chris továbbra is fejtágít a Dot-A-lapok oldalain, és ezúttal sem maradtok Gondolatébresztő és Nosztalguru nélkül, ahogy a jól megszokott Levrov sem maradhatott ki.

KÉT TELJES JÁTÉK: STACKING ÉS PSYCHONAUTS

Ahogy azt már a bevezetőben olvashattátok, a nyárra való tekintettel nem egy, hanem két játék található a 2014/07-es PC Guru mellett, méghozzá a legendás Psychonauts, és a kifejezetten ötletes Stacking. Mindkét alkotás a zseniális Double Fine fejlesztőstúdió munkája -- ha többet is szeretnétek megtudni a két programról, akkor olvassátok el a játékokról szóló KÜLÖN CIKKÜNKET.

FIGYELEM! OLVASS TOVÁBB!

Ebben a hónapban nem a megszokott formában kínáljuk a teljes játékainkat, hiszen a magazin mellé két változatot csomagoltunk. A DVD-n a másolásvédelemmel nem rendelkező kiadásokat találjátok, amiket a hagyományos módon, a telepítőfájl elindításával installálhattok, így netkapcsolat nélkül is élvezhetitek a két teljes játékunk által nyújtott tartalmat.

Ezenfelül mindkét játék steames változatát is a magazin mellé csomagoltuk, viszont ehhez nem jó a DVD-n található telepítő -- amennyiben a steames verzióval szeretnétek játszani, a DVD-tasakon található kódok PGO-s beváltását (lásd az instrukciókat lenn) követően ezeket a változatokat le kell töltenetek a Valve rendszerén keresztül!

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakra nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A kódokat csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!