Augusztusban is érdemes benevezni a PC Gurura: nemcsak 116 oldalnyi gamer tartalommal várunk benneteket, de folytatódik Alan Wake kalandja is, hiszen teljes játékunk az Alan Wake's American Nightmare, ezúttal is steames változatban, ráadásul hivatalos magyar felirat kíséretében.

Feltárul a jövő

Magazinunk első harmadát a nyár utolsó hónapjában is az előzeteseknek szenteltük, melyekből ezúttal összesen tizenkettőt zsúfoltunk a lapba. Utánanéztünk az ősz végén megjelenő Assassin's Creed 4-nek, kipróbáltuk a Mojang legújabb játékát, a Scrollst, megnéztük a Dead Islandet a véres fantasyvel ötvöző Hellraidet, és bemutatjuk a legújabb MOBA-sikervárományost, a böngészőben játszható Merc Elite-et. Persze ez még nem minden, hiszen utánanéztünk a Metal Gear Solid V-nek, a Skylanders Swap Force-nak, az Alien Rage-nek és a Project CARS-nak is, hogy a minden eddiginél jobbnak tűnő Sherlock Holmes játékról, a Crime & Punishmentről már ne is beszéljünk. A teljes listát szokás szerint ERRE találjátok. 

Itt a legőrültebb játék!

Tesztek terén a hónap végi nagyágyúkról (Splinter Cell: Blacklist, The Bureau: XCOM Declassified) ugyan lemaradtunk, viszont sikerült kikönyörögnünk a Saints Row IV-et a Deep Silvertől, így ezt a játékot már a megjelenés előtt be tudjuk mutatni nektek, méghozzá nem kevesebb mint 6 oldalon. Előljáróban annyit, hogy megérkezett az idei év legőrültebb játéka!

Steelport hősein túl még húsz játékot vettünk górcső alá, többek között olyan alkotásokat, mint a MotoGP 13, a Civilization V: Brand New World, a Dota 2, a Rogue Legacy vagy éppen a magyar Zen Studios által fejlesztett CastleStorm PC-s változata. Ezen felül találkozhattok még DLC (Borderlands 2, Black Ops II) értékelésekkel, kalandjátékokkal (Face Noir, The Raven: Legacy of the Master Thief), platformerekkel (Joe Danger, Element4l), PS Vita és mobiljátékokkal is. A teljes lista átböngészhető IDE kattintva.

Teljes játék? Az is van!

Augusztusi teljes játékunk az Alan Wake's American Nightmare, ezúttal is Steam aktivációval, továbbá hivatalos magyar felirattal, de internet csak az aktiváláshoz kell, hiszen a program telepíthető a DVD-mellékletről is. Szerencsére a spin-off epizód nem akkora, mint az alapjáték Alan Wake, így bőven jutott hely a játék mellett másnak is a DVD-n. Van például 5 videoteszt, jó pár ingyenes játék (vérfeltakarító szimulátor!), videók és érdekességek minden mennyiségben, és persze ezúttal sem maradtok ESET kód nélkül, biztosítva számítógépetek védelmét!

MINDENT TUDNI AKAROK A TELJES JÁTÉKRÓL!

Augusztusban is PC Guru!

A 2013/08-as PC Gurut augusztus 15-től keressétek az újságárusoknál!