Amikor idén tavasszal, 11 esztendő eltelte után ismét úgy döntöttünk, hogy PC Guru különszámot készítünk -- ez lett a Skylanders-különszám --, még nem is gondoltuk volna, hogy ugyanebben az évben a tető alá fogunk hozni egy másikat. Aztán jött a nyár, és jött az ötlet: mi lenne, ha ősszel egy komplett kiadványt kizárólag a Ubisoft-játékoknak szentelnénk, ha már szó szerint lefoglalták maguknak a novembert? Ennek eredményét foghatjátok a kezetekben november 4-től: üdvözöljétek a Ubisoft különszámunkat!

Az 52 oldalas különszám több szempontból is érdekes, elsősorban persze azért, mert kizárólagosan a világ harmadik legnagyobb kiadójával foglalkozik. Nincs olyan játékos a Földön, akinek ne lenne ismerős a Ubisoft neve, hát még azok a monumentális sorozatok, melyek a szárnyaik alá tartoznak. Aki esetleg mégse lenne képben a vállalat történetével, az sincs bajban, hiszen 2 oldalban foglaltunk össze mindent, amit a francia gyökerű gigacégről csak tudni érdemes.

Persze a magazin a játékokról szól, főleg, mert a Ubisoft idén novemberben bizony több fronton is támad. Két alkalommal is ellátogattunk Párizsba, hogy egy egész napon át kizárólag az Assassin's Creed: Unityvel és a Far Cry 4-gyel játszunk, ráadásul a jelen lévő több tucat játékfejlesztő is a rendelkezésünkre állt, hogy megválaszolja a kérdéseinket, így a masszív bemutatók mellé interjúkat is készítettünk. Nem volt ez másként a The Crew és az Assassin's Creed: Rogue esetében sem, így ha mindig is érdekelt, hogy miként választják ki az AC-játékok helyszínét, vagy hogy miért készül már vagy 7 éve a The Crew, most megtudhatod!

Természetesen nemcsak a fősodrásban lévő játékokkal foglalkoztunk, hiszen azt is elmeséljük, miért érdemes a Just Dance 2015-re és a Shape Up-ra is időt szánni, de kicsit beleástuk magunkat a már elérhető, free-to-play Ubisoft-játékokba is, bemutatva a Tom Clancy's Ghost Recon: Phantomsot, a Might and Magic: Duel of Championst, és az Anno Online-t is.

PC Guru Ubisoft különszám

TELJES JÁTÉK, EXTRA KÓD

Utóbbi kapcsán meglepetéssel is készültünk, hiszen a magazin mellé két extra is jár. Az egyik egy Anno Online kód, amely olyan, amúgy valós pénzért megvásárolható extrákat ad bárki fiókjához, amely jelentősen megkönnyíti az online városépítést és kereskedést.

A fő attrakció persze nem ez, hanem a magazin mellé csomagolt teljes játék: arról a 2011-es Assassin's Creed: Revelationsről van szó, amely méltó módon zárta le az Ezio-trilógiát, úgy köszönve el minden idők egyik legfantasztikusabb videojáték-hősétől, ahogy az illik. A kód a Uplayen aktiválható. És a legjobb: a magazin ára a teljes játékkal együtt alig 1500 forint, ami osztva-szorozva is kevesebb, mint amennyit a Revelationsért önmagában el szoktak kérni! A Ubisoft különszám november 4-től kapható az újságosoknál, és elolvasás után semmiképp se hajítsátok a kukába, mert...

PC GURU SHOW

...mert a magazin belépőként funkcionál a november 16-án megrendezésre kerülő PC Guru Show-ra, ezt felmutatva juthattok be a rendezvényre. A PC Guru Show november 16-án, 10:00-tól 18:00-ig várja a látogatókat Budapesten, a Millenáris csarnok "B" épületében. Miért éri meg eljönni? Például mert személyesen is kipróbálhatod a Ubisoft különszámban szereplő idei játékok szinte mindegyikét, és az olyan kiadók legújabb portékáit is szemügyre veheted, mint a Sony, az Activision, vagy a Warner Bros. Games. Egész napos színpadi programokkal is készülünk, ahol a PC Guru írói, szerkesztői mesélnek a legújabb játékokról, és néha ajándékokat is a közönség közé szórnak.

Ez még mindig nem elég? Akkor mi van, ha azt mondjuk, hogy League of Legends bajnokság is lesz, és egy komplett bolt is, hogy a helyszínen vehessétek meg az ősz legnagyobb játékait, ha úgy tartja kedvetek?

A PC Guru Show-ra bejutni egy módon lehet: a Ubisoft különszám megvásárlásával, vagy a helyszínen, vagy az újságosoknál. Kihagyni semmiképp se ajánlott: egyrészt mert jó lesz (teljesen pártatlanul mondjuk!), másrészt mert a hozzá adott teljes játékot önmagában drágábban tudod csak megvenni a boltokban, mi pedig még egy komplett újságot is adunk hozzá, ami talán meghozza a kedved olyan címekhez, melyekről lehet, hogy nem is hallottál, vagy eddig nem tudtad biztosan, akarod-e őket.

Pontosan milyen játékok lesznek ott, milyen meglepetéseket tartogat még a Ubisoft különszám, és mi lesz a pontos programlista? Azt az elkövetkező hetekben természetesen eláruljuk. Ha nem akarsz lemaradni semmiről, kövesd a PC Guru Show / Ubisoft tudástárunkat, a Facebook-oldalunkat, és a Facebook eseményünket, így garantáltan azonnal, első kézből értesülhetsz a fejleményekről!