• Itt a Phasmophobia legújabb frissítése
  • Aminek hála innentől kezdve a szellem nem megy el a térkép más pontjaira, ha elveszti a nyomunkat
  • Ezen túl pedig több bugot is javított a fejlesztő

Ha 2020 indie nagyágyúit emlegetjük, elsőre mindenkinek jó eséllyel a Fall Guys és az Among Us fog beugrani, pedig akad még minimum egy független cím, ami hatalmasat ment tavaly. Ez pedig nem más, mint a szellemvadászatra épülő horror, a Phasmophobia, ami olyan sikeres lett, hogy a fejlesztője jelezte is: a vártnál tovább hagyja korai hozzáférésben a címet, hogy jobban ki tudja azt pofozni a debütálásra.

ezek-voltak-az-elmult-egy-het-legsikeresebb-jatekai-a-steamen.jpg

Ennek megfelelően pedig azóta is folyamatosan érkeznek a javítások a játékhoz: nemrég élesedett például a legutóbbi patch, aminek „hála” immár jóval nehezebben tudunk meglépni a szellem elől. Mostantól ugyanis, ha a minket üldöző kísértet elveszti a nyomunkat, nem lép le a térkép egy teljesen más pontjára, hanem közel marad ahhoz a helyhez, ahol felszívódtunk, így benne lehet a pakliban, hogy hamarosan újra a nyomunkra akad.

Ezen túl érkeztek még kisebb változtatások (például a szellem kicsit máshogy nyitja ki a szekrényajtókat) és egy sor bug is eltűnt a játékból, ahogy arról a Phasmophobia hivatalos fiókja is tweetelt nemrég.