A Planetary Annihilation Kickstarter-sztársága igazi sikersztori: a játék mögött álló Uber Entertainment RTS-fejlesztő veteránokból verbuválódott, akik kitalálták, hogy elkészítik a Total Annihilation újabb szellemi folytatását (már készült két Supreme Commander is, ugye), melyben ezúttal komplett bolygók eshetnek egymásnak. Az ötletet tettek követték, a játék pedig tényleg fantasztikusnak tűnik. Sőt, aki szeretné, már most kipróbálhatja az alfa változatot, mely a Steam áruházában vásárolható meg... 83 euróért.

Jól olvastátok: a csapat ennyi pénzt kér azért, hogy egy programhibáktól hemzsegő, félkész játékot tesztelhessünk, helyettük. Persze, azért azt nem szabad elfelejteni, hogy ez az ár tulajdonképpen magába foglalja a teljes játék Galactic Edition kiadását, mely ugye a Planetary Annihilation gyűjtői csomagjának felel meg. Sőt, akik augusztusig fejest ugranak az alfába, a bétateszteket is végigjátszhatják, és saját szemükkel győződhetnek meg róla, hogyan lesz az Uber játéka "újgenerációs RTS". Később lesz béta vásár is, úgy néz ki, hogy 60 dollár fejében. Megjelenés decemberben várható, kizárólag PC platformon.

Planetary Annihilation -- Megjelenés: 2013. december -- Gépigény: CPU: 2 magos / 3000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 2 GB