• Új funkciót kap a Playerunknown's Battlegrounds
  • Hamarosan már visszajátszás közben is jelenthetjük a csalókat
  • Valamint érkezik két új ládatípus is
  • Az újdonságok már a tesztszerveren vannak

Egy olyan népszerű játék esetében, mint a Playerunknown's Battlegrounds, szinte már törvényszerű, hogy a tisztességes játékosok mellett a csalók is feltűnnek szép számban. A meccsek tisztaságára felügyelő BattleEye fejlesztői is elismerték, hogy egy ekkora játékosbázist bizony nem lehet teljesen megtisztítani, azonban ez nem jelenti azt, hogy bele is törődtek volna ebbe az állapotba. Hiszen nemrég jelezték, hogy eddig összesen 1,5 millió ügyeskedőt vágtak ki, most pedig a PUBG fejlesztői is egy új funkcióval szeretnék tovább keseríteni a csalók életét.

A már a tesztszervereken lévő változtatás lényegében lehetővé teszi, hogy visszajátszás közben is jelenthessük az általunk gyanúsnak gondolt ellenfeleinket. Ehhez nem kell mást tennünk, mint nyomni egy tabot, és már választhatjuk is ki a legördülő listából, hogy szerintünk ki élt tisztességtelen módszerekkel a meccs során.

Azonban nem csak a csalók jelentése lesz egyszerűbb, ugyanis új ládák is érkeznek a frissítéssel. Ezek közül a Biker névre keresztelt ingyenesen nyitható, míg a Desperado kinyitásáért már fizetnünk kell, úgy, mint a Gamescomos ládák esetében. Maradnak a játékban eddig is megtalálható Wanderer és Survivor ládák, azonban innentől kezdve ha veszünk egyet, 40-40% eséllyel kapunk Biker vagy Desperado csomagot, míg 10-10% eséllyel egyet a régebbi pakkok közül.