Április 10-től indul a PlayIT Ház, melyet két héten át akár a helyszínen, a Duna Plázában, akár a PlayIT Youtube-csatornáján élő streamen követhetjük ahogy a legnépszerűbb videósok reggeltől estig különféle feladatokban mérik össze erejüket. Azoknak sem kell megijedni, akik lemaradnak: a napi összefoglalók segítségével is követheti bárki a verseny alakulását.

Mert a PlayIT Ház inkább verseny, mint valóságshow: naponta négy videós érkezik a helyszínre, ahol változatos játékos feladatok várnak rájuk, a négy legjobb pedig az április 29-én megrendezésre kerülő Xbox One PlayIT Show során csapnak össze a bajnoki címmel járó elismerésért és a vándorkupa birtoklásáért.

És hogy kik versenyeznek majd? Ott lesz a Pamkutya duó, a KD Csapat, a Gameday Iroda, Sirius, Bturbo, Unfield, Szalay Isti, Zsozé, de Viszkok Fruzsi és FollowAnna is, sőt a GameStar képviseleletében Kaci is szerepel majd. Az összesen több mint 3 millió feliratkozóval rendelkező csatornák műsorvezetőinek beosztásáról és a kihívásokról a PlayIT honlapján tájékozódhattok részletesebben.

playit-haz.jpg