November közepén kerül megrendezésre a budapesti PlayIT, ami számos remek szórakozást kínál az érdeklődőknek. Például ellátogat hozzánk három színész, akiket a Harry Potterből, a Doctor Who-ból és a Trónok harcából ismerhetünk, de videojátékokban sem lesz hiány, pláne nem konzol fronton.

A PlayIT-en olyan játékokat próbálhattok ki PS4-en, mint a nemrég megjelent Spider-Man, a már több helyen év játékának kikiáltott God of War, vagy éppen a moziélményt kínáló Detroit: Become Human. Emellett több VR állomás is ki lesz állítva, ahol a virtuális valóságba kóstolhattok bele, vagy kipróbálhatjátok a PlayLink és a PlaySet nyújtotta élményeket.

Az Xbox-rajongóknak sem lesz okuk a panaszra, a budapesti PlayIT-en újra megnézhetitek, mit tud az Xbox One X. Már megjelenés előtt kipróbálhatjátok a Battlefield 5-öt, méghozzá 4K-s tévén, egy kanapé kényelmét élvezve. De elmerülhettek a PUBG-ben, a FIFA 19-ben és PlaySetbe csüccsenve a Forza Horizon 4-ben. Emellett ID@Xbox játékokkal is megismerkedhettek.