• Idén lesz 35 éves a Super Mario Bros.
  • A Nintendo rengeteg Mario-játékkal készül Switch-re
  • A Super Mario 64, a Super Mario Sunshine és a Super Mario Galaxy is felújítást kap

A Nintendo állítólag igazi bejelentésáradattal készült az idei E3-ra a Super Mario Bros. 35. születésnapja alkalmából, mivel azonban a koronavírus-járvány miatt a rendezvény végül elmarad, ezért kénytelenek lesznek más formában tálalni a terveket.

Hogy mik lesznek azok? Ezekről több forrás (Leginkább a VGC, a Eurogamer és a Gematsu) is viszonylag egybehangzó dolgokat állít. Egyrészt érkezik az egyik legjobban várt Wii U-átirat, a Super Mario 3D World Deluxe, a korábbi Deluxe-kiadásokhoz hasonlóan új tartalmakkal bővítve a játékot. De egy új Paper Mario is készül a pletykák szerint.

pletyka-a-nintendo-remaster-aradattal-unnepli-mario-35-szuletesnapjat.jpg

Ez még nem minden, további átiratok várhatóak ugyanis, méghozzá újrahangszerelt formában. Ezek között a Super Mario 64, a Super Mario Sunshine és a Super Mario Galaxy biztosan ott lesznek, ha hihetünk a híreszteléseknek, de vélhetően a Super Mario Galaxy 2 is sorra kerül.

Mindez egyelőre persze csak pletyka, ám ha végül igaznak bizonyulnak a fentiek, akkor igazi Mario-túladagolásra készülhetnek a közeljövőben a Nintendo-rajongók.

Támogasd te is a PC Gurut!