• Alanah Pearce a PS5 közelgő prezentációjáról beszélt
  • A Sony profi show-t szeretne, ezért csúszott annyit

Hónapok óta folyamatosan hallani, hogy közeleg a PS5 bemutatója: volt itt már szó februárról is, végül azonban úgy tűnik, hogy végül június 3-án jöhet el a várva várt nap. Ezek után nyilván felmerül mindenkiben a kérdés, hogy igazak voltak-e egyáltalán a korábbi híresztelések, a friss értesülések szerint pedig úgy tűnik, hogy igen - egyszerűen csak arról van szó, hogy a Sony többször is eltolta a prezentáció időpontját.

pletyka-a-sony-nem-akart-kompromisszumot-kotni-ezert-csuszott-annyit-a-ps5-bemutatoja.jpg

Alanah Peace a Kinda Funny Games legutóbbi adásában elárulta, hogy a bemutatóra meghívott fejlesztők elmondása szerint a Sony korábban többször is megpróbálta már összehozni a prezentációt, de egészen idáig nem jött össze, méghozzá azért, mert kizárólag egy kiemelkedően professzionális streammel hajlandóak előállni a PS5 kapcsán.

"Nem voltak hajlandóak bevállalni semmit, ami nem egy masszív stúdió legalább 25-30 fős stábbal. Ez azon fejlesztőknek nyilván nagyon frusztráló, akik itt tervezték bemutatni a játékukat. [...] A PlayStation egyszerűen nem szeretne "házivideós" bemutatót. Emiatt úgy érzem, hogy valami igazán komolyra számíthatunk" - mondta Pearce.

Úgy tűnik tehát, hogy nem egy előre felvett adásra számíthatunk, és nem is a mostanában sokszor látott "webkamerán bejelentkezünk" megoldásra - a Sony szeretné megadni a módját, ennek viszont megvolt az ára a több hónapos csúszás képében.