• A Take-Two állítólag elkezdett nyomást gyakorolni a Rockstarra
  • Szeretnék, ha sűrűbben jönnének a játékaik, mint régen

Nem mondhatjuk, hogy rosszul termel a Rockstar Games a tulajdonos Take-Two számára, hiszen a Grand Theft Auto 5 már 115 millió (!) példány felett jár, és a GTA Online-ból is folyamatosan ömlik a zsé a cégóriáshoz. Az azonban tény, hogy alaposan lelassult az új játékok kiadása, hiszen amíg korábban évente jöttek a fejlesztések, addig a mostani generációra (a GTA 5 portjai mellett) mindössze a Red Dead Redemption 2 jelent meg. Ez pedig állítólag egyre kevésbé tetszik a Take-Two-nak.

rockstar-games-timeline.jpg

A Rockstar-ügyekben egészen hitelesnek számító youtuber, SWEGTA azt írja, hogy a Take-Two elkezdett nyomást gyakorolni a Rockstar Gamesre, és szeretnék, ha visszatérnének a gyakoribb megjelenésekhez. Szerinte a nagyobb franchise-ok számára, mint a GTA vagy a Red Dead ez nem tenne túl jót, viszont a kisebb címek visszatérhetnénk, mint a Bully vagy a Manhunt.

Mindez persze egyelőre nem több pletykánál, de tény, hogy manapság már jóval lassabban őrölnek a Rockstar malmai - ami persze a játékok méretének és komplexitásának növekedésének is betudható.