• 2021-ben és 2022-ben állítólag nem várható új Assassin's Creed-játék
  • Ehelyett jövőre egy nagyszabású Assassin's Creed Valhalla-kiegészítő érkezik

Bár a közelmúltban voltak olyan pletykák, miszerint 2022 elején érkezhet az új Assassin's Creed, úgy tűnik, hogy a gyakorlatban ennél bonyolultabb a helyzet, az Assassin's Creed Valhalla friss fájljai között kutakodva ugyanis rábukkantak egy harmadik, eddig még nem bejelentett DLC nyomaira, amely jelenleg "Meteor" kódnéven fut.

pletyka-lesz-is-uj-assassins-creed-2022-ben-meg-nem-is.jpg

Az ír földön játszódó Wrath of the Druids április 29-én érkezik, ezt követően pedig francia területre hajózhatunk át idén nyáron a The Siege of Paris expanzióban. A jelek szerint azonban a Ubisoft nem éri be ennyivel – olyannyira nem, hogy a harmadik DLC egy nagyszabású kiegészítő lesz, melyet egyes források a Far Cry: New Dawnhoz hasonlítanak, ami egy különálló játék volt a Far Cry 5 alapjaira építkezve.

Azt nem tudni, hogy jelen esetben önálló kiegészítőről van-e szó, vagy hagyományos DLC-ről, a híresztelések szerint azonban a következő teljes értékű Assassin's Creed-játék csak 2023-ban érkezik majd. Nem lehet kizárni emellett azt sem, hogy valójában a "Meteor" lesz az a tartalom, amely visszatér a keresztes hadjáratok korába.