• A Resident Evil 3 fejlesztői állítólag már egy új projekten dolgoznak
  • Emiatt nem túl valószínű, hogy DLC érkezik a játékhoz

A játék viszonylagos rövidsége miatt sokan reménykedtek abban, hogy DLC készülhet a Resident Evil 3-hoz, úgy tűnik azonban, hogy erre nem érdemes várni, az immáron rendszeres szivárogtatónak mondható AestheticGamer / Dusk Golem ugyanis azt írja, hogy a fejlesztők már továbbléptek.

Egészen pontosan azt írta a Twitteren, hogy nem tudja, készül-e DLC, ugyanakkor teljesen valószínűtlennek tartja, értesülései szerint ugyanis egy ideje már nem dolgoznak a játékon, sőt, a munka oroszlánrészét vállaló stúdió, az M-Two időközben már továbblépett egy másik játékra. A Resistance még kapni fog frissítéseket, de a játék ezen szeletét szintén egy külön csapat kezeli.

És hogy mi ez az ominózus másik projekt? Állítólag egy még nagyobb remake, melyet hamarosan be is fognak jelenteni - annak ellenére, hogy nagyjából két év, mire ténylegesen is megjelenik. Ez alapján arra lehet következtetni, hogy egy nextgen címről van szó, melyet valamelyik konzol (vélhetően a PS5) bemutatójával párhuzamosan szeretnének leleplezni, hiszen a Capcom alapjáraton nem szokott ilyen korán bejelenteni játékokat, ha az elmúlt éveket nézzük.