Március óta tudjuk, hogy a Driver-sorozatot jegyző Ubisoft Reflections egy új játékon dolgozik, melyet az E3 során fognak bemutatni, s noha eddig nem derült ki, hogy miről van szó, könnyen kitalálható, hogy a csapat marad a kaptafánál, s egy újabb versenyjátékot készít -- ha lehet hinni a friss pletykának, akkor egy szimulátort kapunk. 

Az Examiner belső forrásokra hivatkozva hozta le azt a hírt, miszerint a Ubisoft számos játékának fejlesztésébe besegítő Reflections kevesebb mint két hét múlva, a kiadó sajtókonferenciáján fogja leleplezni legfrissebb játékát. A program állítólag a The Crew nevet kapta, s egy komoly versenyjáték lesz, ami a Forza- és a Gran Turismo-szériával veheti fel a versenyt.

A Ubisoft Reflections utolsó önálló játéka a remekül sikerült Driver: San Francisco volt; azóta a Just Dance 4, a Far Cry 3 és a Watch Dogs útját egyengették.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Driver: San Francisco -- Megjelenés: 2011. szeptember 27. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 3000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: Shader Model 3.0 / 256 MB, HDD: 10 GB