• Állítólag egy új Ratchet & Clank készül PS4-re
  • Ezt Colin Moriarty mondta a CLS: Knockback podcastben

Nyílt titok, hogy a Sony figyelme egyre inkább a PS5-re terelődik, úgy tűnik azonban, hogy PS4-re is tartogatnak még meglepetéseket - pedig joggal hihettük, hogy a Days Gone, a The Last of Us Part 2, a Dreams vagy éppen a Ghost of Tsushima után már nemigen várhatóak újabb kizárólagos címek a platformra.

pletyka-uj-ratchet-and-clank-keszul-ps4-re.jpg

Nos, ha hihetünk a pletykáknak, akkor egyáltalán nem ez a helyzet: az elmúlt hetekben azt csicseregték a videojáték-ipar verebei, hogy a Sony még készül egy be nem jelentett second-party címmel - vagyis egy olyan játékkal, ami exkluzív lesz, de nem belsős stúdió fejleszti. A messzire nyúló iparági kapcsolatokkal rendelkező Colin Moriarty a CLS: Knockback podcast legutóbbi adásában pedig ezzel párhuzamosan azt nyilatkozta, hogy egy új Ratchet & Clank készül PS4-re.

A szériát hagyományosan gondozó Insomniac Games éppen beleillik a second-party skatulyába, hiszen egy független stúdióról van szó. Tavaly ők szállították nekünk a kiváló Marvel's Spider-Mant, előtte pedig a Ratchet & Clank 2016-os újragondolásával jelentkeztek. Kíváncsian várjuk, hogy igaznak bizonyul-e a pletyka, és ha igen, akkor merre viszik tovább a Lombax-robot páros kalandját.