• További Telltale Games-játékok kaphatnak folytatást
  • A Tales from the Borderlands 2 és a Poker Night 3 is készül állítólag

Bár a Telltale Games, mint stúdió 2018-ban megszűnt, maga a név végül egy új tulajdonos kezében tovább él - és úgy tűnik, maguk a játékok is, a decemberi The Game Awardson ugyanis bejelentették, hogy érkezik a The Wolf Among Us második évadja. Nagyon úgy néz ki ráadásul, hogy nem csak ez a cím kap folytatást, miután egy, a Telltale kapcsán korábban már megbízhatónak bizonyuló forrás most újabb információkat szivárogtatott ki.

pletyka-visszater-a-tales-from-the-borderlands-es-a-poker-night.jpg

Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor a The Wolf Among Us 2-t fejlesztő AdHoc Studio - amíg állnak a munkálatok a sztori befejezése miatt - már dolgozik a Poker Night harmadik részén, ami, ha minden jól megy, akkor idén nyárra már el is készülhet. A 2020-as E3-on tervezik a pókerjáték leleplezését, hogy pár napra rá meg is jelentessék.

Szintén az AdHoc dolgozik a pletykák szerint a Tales from the Borderlands folytatásán, igaz, ez jóval messzebb van még attól, hogy elkészüljön - első körben a Gearbox azt szeretné, ha az első évad visszatérne valamilyen formában.

Úgy tűnik tehát, hogy több elveszettnek hitt Telltale-franchise is visszatérhet az új tulajdonosoknak hála - a hivatalos bejelentésig persze kezeljétek óvatosan az információkat.