A tegnap az Xbox bemutatójáról szólt, ám nem mindenkinek: a Battlefield-rajongók egy jóval fontosabb hírt kapták annál, mint hogy jön a következő gép, vagy az, hogy arra is elérhető lesz a sorozat új része. A nagy hír az volt, hogy a DICE és az EA kitűzte a játék pontos megjelenési dátumát, ami nem más, mint november elseje Európában, és október 29-e Észak-Amerikában.

Fontos tudni, hogy ez a premierdátum csak a PC-s, Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatra vonatkozik. Azt ugyan tudjuk, hogy lesz egy PlayStation 4-re és Xbox One-ra írt változat, ám ezek a konzolok pontos megjelenési dátumának hiányában nem kaphattak, csak hozzávetőleges menetrendet, mely szerint idén, az ünnepi szezonban kerülnek a boltokba.

A DICE továbbá nem vesztegetve az időt bejelentette a Battlefield 4 első letölthető tartalmát. Az előrendeléssel ingyenes China Rising bővítmény „négy óriási multiplayer pályát, új járműveket és modern harcászati felszereléseket tartalmaz.” Valószínűleg ezt a játék megjelenés után külön is megvásárolhatjuk majd, illetve a Battlefield Premium tartalmazni fogja.

Pontos dátumot kapott a Battlefield 4

Battlefield 4 -- Megjelenés: 2013. november 1. (PC, Xbox 360, PlayStation 3) -- Gépigény: nem ismert