Az éjszaka folyamán került bemutatásra a State of Play, amelynek keretében többek között láthattunk egy új Final Fantasy 7 Remake és Medival trailert, de leleplezték jelen hír témáját is, a Predator: Hunting Groundsot, amely a csillagközi vadászt ezúttal az alienek nélkül hozza el nekünk.

A játékról azóta kiderült, hogy a 2020-ban PS4-re megjelenő programot az IllFonic készíti, szorosan együttműködve a Fox-szal. Az alapokat az első, Arnold Schwarzeneggerrel készült Ragadozó című film adja, és egy aszimmetrikus online lövölde lesz, ahogy az kiderült a PlayStation Blogról, ahol a játék egyik fejlesztője és az IllFonic vezérigazgatója, Charles Brungardt írt részletesebben a Predator: Hunting Grounds-ról.

Szóval, az Evolve vagy éppen a Friday the 13th: The Game mintájára a játékosok egy része embert fog alakítani, egész pontosan egy elit osztag tagjait, akik mindenféle fegyverrel lesznek felszerelve a shotguntól az SMG-n át egészen a mesterlövész puskáig. Az ő dolguk különféle feladatok teljesítése lesz, mint a rosszfiúk eliminálása vagy bizonyos dolog felkutatása és hazaszállítása.

Közben egy játékos a predator bőrébe bújva vadászik rájuk, felhasználva a filmben is látott idegen technikákat, mint a plazmavető, az álcázó vagy a hőlátás, illetve az akrobatikus képességei is a segítségére lesznek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!