• Pénteken indul a Predator: Hunting Grounds ingyenes hétvégéje
  • Vasárnap éjfélig lesz elérhető PC-n és PS4-en
  • Két új trailert is kaptunk

A Predator: Hunting Grounds ugyan csak egy hónap múlva, április 24-én jelenik meg, de - ahogyan arról korábban már beszámoltunk - egy rövid kóstoló erejéig már most bepillantást nyerhetünk az aszimmetrikus, 4v1 felállású multiplayer játékba, érkezik ugyanis az ingyenes hétvége, melyről most minden fontos információra fény derült.

A próbaidőszak során az Overgrowth nevű pályát próbálhatjuk majd ki, amely Dél-Amerika dzsungeleinek mélyén található. Ideális terep ez tehát a Ragadozó számára, melynek három verziója (Hunter, Berserker, Scout) közül a legkiegyensúlyozottabbat, a Huntert próbálhatjuk ki ezúttal, testreszabható páncéllal.

A Predator egyedül van, a Fireteam viszont négy főből áll, melynek tagjai mindig egy véletlenszerű missziót kapnak - ezt követően szállhatnak csak fel a kiutat jelentő helikopterre. A négy karakterosztály közül itt hármat próbálhatunk majd ki: a mindenben átlagosan jó Assaultot, a villámgyors Scoutot és a sebzés felfogására kiválóan alkalmas Supportot. A különböző szerepeken is jól látszik, hogy a csapatmunka fontos lesz - már csak azért is, mert a Ragadozó ellen csak így lehet felvenni hatékonyan a harcot.

Hogy a két oldal közül melyik bizonyul erősebbnek, az kiderül most hétvégén. Az ingyenes hétvége itteni idő szerint péntek délután 5 órakor indul és vasárnap éjfélig tart. PC-re az Epic Games Store-ból lesz elérhető, PS4-en pedig PS Plus előfizetésre is szükség lesz, ha ki szeretnétek próbálni.

Támogasd te is a PC Gurut!