• 2025-ben debütál a Hang nélkül 3 és 2023. szeptember 22-én egy spin-off epizód
  • Utóbbit a Pig alkotója, Michael Sarnoski rendezi
  • A második részről írt kritikánkat itt olvashatjátok

Bőven a második rész premierje előtt rebesgették már, hogy elkészül a Hang nélkül harmadik epizódja is. A tavaly debütált film ráadásul nyomatékosította John Krasinski univerzumépítési szándékát, már fináléjában megszülettek a következő felvonás fő konfliktusai. Az író-rendező-színész-producer Krasinski most arról tájékoztatta a horror kedvelőket, hogy dolgoznak a folytatáson, ami a tervek szerint 2025-ben kerül majd vászonra.

Érkezik azonban egy spin-off mozi is, amit Michael Sarnoski ír és rendez. Utóbbi készítette Nicolas Cage tavalyi sokat méltatott, bár kissé abszurd filmjét, a Piget, ami egyébként első egészestés munkája volt. Az egyelőre cím nélküli produkció premierdátumát 2023. szeptember 22-re tűzték ki.

fe07636e-e5c1-43bc-add9-f91511af7983-quietplace.jpg
(A kép forrása: USA Today)

Noha a második rész alapvetően színvonalas film lett, felmerül a kérdés az újabb epizódokkal kapcsolatban, hogy meddig marad izgalmas a közönség számára az inváziós tematika. Míg a nyitány inkább érdekes koncepciója miatt lehetett sikeres, most már a szörnyek megszállta világ feltérképezése és a kolóniák telepítése a tét. Ti hány részt látnátok még szívesen a Hang nélkül univerzumban?