Úgy látszik, a film készítői a Warrior Within-féle külsőre asszociálnak, mert Gyllenhaal kb. olyan szerkóban feszít, ing nélkül, izmos felsőtesttel. Bár ezeken a képeken tényleg hasonlít valamelyest a Hercegre, de még mindig nem értem, hogy miért nem sikerült egy perzsa színészt találni, mert Jake körülbelül annyira perzsa, mint amennyire én szomáliai vagyok.

Mindenesetre az már most látszik a képeken, hogy a fiatal lánykákat is a moziba próbálják csalni a filmmel („vidd el a barátnődet” is effektus...), más kérdés, hogy a játékosként mennyire leszünk elégedettek a produkcióval, vagy megint zokogva távozunk a nézőteremből az újabb megerőszakolt játékadaptáció miatt.

Egyébként továbbra is zavar Jake bamba arckifejezése (különösen az első képen), amely valahol a színész védjegye, de a Herceghez szerintem nagyon nem illik...

A forgatókönyvet mindenesetre Jordan Mechner írja, így remélhetőleg ezen a téren nem lesz majd problémánk. A női főszereplő Gemma Arterton, aki ugyan nagyon csinos, de egyrészt a legutóbbi James Bond filmben már bebizonyította, hogy pocsék színésznő, másrészt őrá sem lehetne, még a legnagyobb jóindulattal sem ráfogni, hogy indiai, mint a Sands of Time hercegnője.

Ismertebb sztárokat is láthatunk majd a filmben: reméljük Ben Kingsley és Alfred Molina javítják majd az összképet, de ahogy az IMDB oldalt megnéztem és visszagondoltam a játékra, túl sok szerepük nem lesz majd...

Prince of Persia film: két új képPrince of Persia film: két új kép