• Újra itt a tavaszi Mondocon/PC Guru Show
  • A helyszín a Hungexpo „B” épülete
  • Az esemény időpontja április 7-8
  • A Sony rengeteg játékkal készül

A Sony, ahogy tavaly, úgy idén is saját standdal lesz jelen a most hétvégén megrendezésre kerülő Mondoconnal egybekötött PC Guru Show-n. Szokás szerint nem csak rácsodálkozni lehet majd a Playstation 4 konzolra és a VR-szemüvegre, hanem lehetőség lesz kipróbálni azokat – természetesen a legújabb játékokkal együtt.

De kisebb csapatok is megtalálják majd számításukat a Sony standjánál, ugyanis lehetőség lesz Playlink játékok kipróbálására is. Persze nem kell saját kontrollert hoznod, elég az okostelefonod is a játékokhoz, csak a megfelelő alkalmazást kell eltölteni a Google Play áruházból vagy Apple App Store-ból és már indulhat is a játék.

Legyen az a That’s You! vagy a Knowledge is Power kvízjátékok egyike, feltörekvő tehetségeknek a SingStar Celebration karaoke-versenyjátéka, netán a Hidden Agenda, Erica vagy a Planet of the Apes: Last Frontier interaktív történeteinek valamelyike, vagy esetleg a Frantics minijátékainak sorában mérnétek össze ügyességeteket – mindenki talál kedvére valót, érdemes lesz szétnézni!