• Még idén nyáron érkezik a Project CARS 3
  • Mely szimulátor létére jóval megengedőbb lesz, mint elődei
  • A rajongóknak azonban ez nem feltétlen tetszik

Tegnap este derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy még idén nyáron debütál a népszerű versenyszimulátor, a Project CARS, harmadik része. A széria első két részét annak idején mind a rajongók, mind a kritikusok szerették, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik felvonás ezeknél jóval megosztóbb lesz majd.

project-cars-3-b01.jpg

Nem sokkal a leleplező trailer után ugyanis kikerültek a netre az első játékmenet videók is, ezek alapján pedig a Project CARS 3 sokkal árkádosabb élményt fog majd nyújtani, mint az elődei, ez az irányváltás pedig nem feltétlen nyerte el a rajongók tetszését, akik hangot is adtak csalódottságuknak. Van, aki abban reménykedik, hogy mindez csak egy április elsejei tréfa, míg mások nem minden irónia nélkül kijelentették, hogy egész jól néz ki a Need for Speed: Shift 3.

Persze ezek a felvételek még a játék béta fázisából származnak, így nem lehet kizárni, hogy a program megjelenésig változni fog, azonban a fejlesztők saját maguk is elárulták, hogy szándékosan lett megengedőbb a Project CARS 3, mint az elődei. Állításuk szerint ők egy demokratikus, befogadó és támogató versenyszimulátort akartak letenni az asztalra, hogy azokkal is megszerettessék a műfajt, akik amúgy nem rajonganak az ilyen játékokért.