Hamarosan itt a május, amely ismét öt új ingyenes játékot hoz el a PS Plus tagoknak. A PS4 tulajokat a Stick it to the Man egy fordulatokban gazdag kalandra invitálja: a játék főhőse Ray, aki különleges képessége révén képes olvasni mások gondolataiban, valamint manipulálni a körülötte lévő világot. A hatalmát azonban nem élvezheti sokáig felhőtlenül, ugyanis hamarosan egy olyan bűncselekménnyel kezdik el gyanúsítani, amit nem követett el. Mentsd ki Ray-t ebből a reménytelen szituációból a különleges képességek bevetésével!

Playstation 3-ra a Japan Studio exkluzív játéka, a Puppeteer lesz letölthető extra költségek nélkül. A történet főhőse egy bábuvá változott fiú, Kutaro, akinek a lelkét elrabolja a könyörtelen Moon Bear King. Csak egy mágikus olló segítségével szerezheted vissza, ám az út során számtalan különös helyszín és ellenség vár rád. A májusi kínálat második ingyenes Playstation 3 játéka a belső nézetes, az adatlapunkon is látható Payday 2, amelyben a haverokkal együtt tervezhetsz meg és hajthatsz végre rablásokat. A kisebb boltoktól kezdve a nagyobb bankokig számtalan célpontot kiválaszthatsz.

PS Vitára a gyönyörű látványvilágú akció-szerepjáték, a Muramasa Rebirth érkezik. A szoftver két irányítható főhőst, valamint többféle befejezést is kínál, az út végéig azonban rengeteg ellenséggel, köztük nindzsákkal és veszélyes szörnyekkel kell megküzdened. A hordozható konzolra emellett az Everybody’s Golf lesz ingyenesen letölthető: könnyedsége és humora miatt a játékot nemcsak a sportág kedvelőinek, hanem mindenkinek ajánlott a gyűjteményében tudnia.