A PS Plus előfizetők újfent egy frissen megjelent játékot csaphatnak hozzá a könyvtárukhoz ingyen. Ez nem más, mint a Hunter’s Arena: Legends című battle royale játék. A történet szerint az ókori Ázsiában a békét ismeretlen erők által szabadon engedett démonok zúzták szét.

Hogy megállítsák a földöntúli entitásokat, a világ minden tájáról ideözönlöttek a vadászok, ám hamarosan rá kellett jönniük, hogy a démonokat az egyikük engedte szabadon. Az ezt követő bizalmatlanságnak hála a vadászoknak immár nem csak a rémségekkel, de egymással is meg kell küzdeniük.

A Hunter’s Arena: Legends-ben tehát az egyik ilyen démonvadász bőrébe bújhatunk bele, egész pontosan 17 egyedi harcstílusú karakter közül választhatunk. A harcrendszer a közelharcra és a mágiára összpontosít, főleg ugrálással és ellentámadásokkal operálhatunk, amikkel különféle kombókat hozhatunk össze.

A játék battle royale jellege ellenére nem csak PvP, hanem PvE kihívásokat is tartogat. Az utóbbi rajongói dungeon-öket túrhatnak át és boss démonokkal mérhetik össze tudásukat a legjobb lootok megszerzésének reményében – e cél érdekében akár össze is állhat más játékosokkal. A PvP-t kedvelők pedig levadászhatják a többi démonvadászt, akikből összesen 30 lehet egy pályán.

A Hunter’s Arena: Legends tehát egy érdekes ötvözete a harcművészeti akciójátékoknak, a misztikus világnak, valamint a PvP-re és a PvE-re kihegyezett online játékoknak. És ezt a programot a PS Plus előfizetői nem csak PS4-re, de PS5-re is megkapják ebben a hónapban.