A PS Plus előfizetők ebben a hónapban is három játékot csaphatnak hozzá a könyvtárukhoz. Cím szerint a Hunter’s Arena: Legendset, a Tennis World Tour 2-t és a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville-t.

Ebben a hónapban is három játékot kapnak a PS Splus előfizetői, amelyek egyike jelen cikk témája, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Ebben a kiskertes háború a zombik és a növények között még inkább elfajul és határai áttörik a kerítéseket. A Terrán kirobbant adok-kapok ugyanis három szabadon bejárható régióval és egy PvE móddal bővült.

plants-vs-zombies-battle-for-neighborville-ps-plus.jpg

Ez a játék ugyanis a többjátékos mókára lett kihegyezve, vagyis online és helyileg (osztott képernyőn) is játszhatunk vele mi és három barátunk egyidejűleg. Megküzdhetünk ellenséges hordákkal PvE-ben, kipróbálhatjuk magunk az online PvP-ben 24 játékos ellen, vagy beugorhatunk a Battle Arenába, ahol a totális káosz vár ránk.

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville-ben húsz karakterosztályból válogathatunk, köztük egy-egy új csapatjátékos osztállyal mindkét oldalon, hogy aztán velük vessük bele magunkat a féktelen háborúba a hátsókertekben.

Mindent összevetve ez a játék remek választás lehet azok számára, akik szeretik a társas élményeket akár az online térben, akár otthon a csalás és/vagy a barátok körében.