A PS Plus Instant Game Collection kínálata augusztusban is frissül. Lássuk, miféle jóságban lesz része az előfizetőknek!

Mafia 2

A Mafia 2 a legendás első rész után az '50-es évekbe kalauzol el, hogy egy Vito Scaletta nevű fiatalember bőrébe bújva álljunk bosszút apánk különös haláláért. A játék sandbox, egy viszonylag nagy várost ad a játékos kezébe, és bár messze sem olyan kiemelkedő, mint a Mafia volt a maga idején, azért ingyen így is valódi ajándéknak minősül.

Need for Speed: Most Wanted

A 2012-es Need for Speed: Most Wanted a Criterion saját nézőpontjából mutatja be az illegális száguldozást: hatalmas bejárható terület, könnyen megszerezhető autók, adrenalinban gazdag üldözések és lenyűgöző grafika PS3-on is -- ez várja azon benzinfüggő játékosokat, akik letöltik a PS Plusról az EA tavalyi alkotását.

Spec Ops: The Line

A Spec Ops: The Line a tavalyi nyár egyik nagy meglepetése volt: egy TPS a Gears of War-sorozat nyomdokain, ami nem a lenyűgöző grafikával és a változatos vagy forradalmi játékmenettel igyekezett megváltani a világot, hanem remek történetével és sokkoló, felnőtteknek szóló mondanivalójával. Militáns shooter az ínyencségek kedvelőinek, immár kooperatív játékmóddal is!

LEGO The Lord of the Rings

A LEGO jó. A Gyűrűk ura jó. Ha a kettőt összerakjuk, akkor az nagyon-nagyon jó! Így született meg a vicces és persze roppant aranyos LEGO The Lord of the Rings, mely egy csapásra elvarázsolta a PC Guru szerkesztőségét. A program kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújt, a nyár végi hétvégéken kiváló alkalom, hogy a PS3 előtt üljön össze a család.

When Vikings Attack

A viking hódításról humoros játékot készíteni elég komoly kihívás, de ebben a játékban ez is sikerült. Rajzfilmes bunyó vikingek és polgárok között, amiben komoly szerep jut az agynak és a cselszövésnek. Ha szeretsz gondolkodni és szórakozni, ne hagyd ki!

PS Plus - Augusztusi finomságok

Tetszik a PS Plus kínálata? Szeptemberben is frissül a felhozatal!