• Több Trophy után jár majd jutalom PS5-ön
  • Ezek közvetlenül a konzolon nyílnak majd meg

A Sony az előző héten tette közzé az első videót a PS5 kezelőfelületéről, ahol ők maguk is elmondták, hogy vannak még olyan részletek, melyekről csak később fognak beszélni. Ezek után nem meglepő, hogy a kíváncsi játékosok szorgos nyomozóként, nagyítóval is végignézték a bemutatót, és találtak is egy-két érdekes részletet, egészen konkrétan a Trófeák kapcsán.

ps5-on-meg-tobb-jutalmat-tartogatnak-majd-a-trofeak.jpg

PS4-en igazán csak a Platinum Trophy-k képviseltek értéket, legalábbis olyan szempontból, hogy ha volt valamiféle jutalom (pl. avatar), akkor az mindig ezekhez kapcsolódott. Ezzel szemben PS5-ön a könnyebben teljesíthető feladatokért is szerezhetünk majd különféle ajándékokat, a videóban ugyanis a Destruction All-Stars esetében egy bronz és egy arany Trófea kapcsán is felvillant egy-egy avatar item.

A rendszer nemcsak jutalmazóbb lesz ráadásul, hanem kényelmesebb is, PS4-en ugyanis jellemzően emailben kaptunk meg az ajándékokat, és onnan kellett aktiválnunk azokat, míg PS5-ön már közvetlenül a konzolon, a profilunkhoz kapcsolódóan nyílnak majd meg ezek az extrák.

Mindez persze csak a videó alapján állapítható meg, de hamarosan várhatóan a Sony is tisztázni fogja a trófeák helyzetét az új konzolon – az első újításokról nemrégiben már nyilatkoztak.