• PS5-re is jön a Yakuza: Like a Dragon
  • A többi platformra novemberben fog megjelenni

Az Xbox Series X-verzió bejelentése után várható volt, hogy a következő Yakuza-epizód, a Yakuza: Like a Dragon PS5-re is meg fog jelenni, a Sega pedig most meg is erősítette ezt, így a Sony következő generációs konzolján is elérhető lesz a játék.

A Yakuza: Like a Dragon ott van azon címek között, melyek támogatják a Smart Delivery-t, vagyis aki megveszi Xbox One-ra, az az Xbox Series X-verziót is automatikusan megkapja. A kiadó szerint pedig a PS5-verzió esetében is tervben van ilyen, a tényleges bejelentés azonban csak későbbre várható.

ps5-verziot-uj-trailert-es-megjelenesi-datumot-kapott-a-yakuza-like-a-dragon.jpg

Nemcsak a PS5-verziót jelentették be egyébként, hanem a megjelenési dátumot is. Napra pontos időpontot nem kaptunk ugyan, az azonban kiderült, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra novemberben fog nyugatra hajózni a Japánban már megjelent játék. Az Xbox Series X-verzió kapcsán már korábban kiderült, hogy nyitócím lesz a platformon (bármit is jelentsen ez a pontos dátumot tekintve), a PS5-változat pedig valamikor később várható.

Mindezeket megkoronázva egy új trailer is érkezett a játékról, illetve elindult az előrendelési lehetőség is, kétféle extrákkal megpakolt digitális verzióval (Hero Edition és Legendary Hero Edition).