• Hamarosan ismét elérhető lesz a PUBG Mobile Indiában
  • Méghozzá egy speciális, külön erre a piacra készített verzióval
  • Melyben egyedi karakterek és zöld vér is lesz

A PUBG Mobile valami félelmetes népszerűségnek örvend Indiában, ez azonban nem hatotta meg az ország törvényhozóit, mikor szeptember 2-án jelezték, hogy betiltják a PUBG Corp. alkotását. Az akkori indoklás szerint erre a drasztikus lépésre azért volt szükség, mert a PUBG Mobile ellopta a felhasználók adatait és India határán kívül található szerverekre küldte ezeket, ezzel veszélyeztetve az ország biztonságát.

Úgy tűnik azonban, hogy ez a veszély elhárult, nemrég ugyanis a fejlesztők jelezték, hogy hamarosan visszatérnek Indiába, méghozzá a PUBG Mobile egy új, kifejezetten a helyi igényekhez alakított variánsával. Hogy ez pontosan mit jelent a gyakorlatban, azt még nem árulták el, azonban az első hírek szerint a helyieknek átalakított tartalmakra, új karakterekre és skinekre, valamint vörös helyett zöld vérre érdemes számítaniuk. Ezeken túl pedig az appba bekerül egy olyan funkció is, mellyel azt lehet majd szabályozni, hogy a fiatalabb felhasználók mennyi időt tölthetnek egyhuzamban a játék előtt.

Apró érdekesség, hogy nem ez az első eset, mikor egy-egy országban drasztikusan át kell alakítani a PUBG Mobile-t: Kínában a Tencent például Game for Peace (Játék a Békéért) címmel dobott piacra egy vérmentes és hazafias verziót belőle, mert csak így tudta meggyőzni a cenzorokat, hogy engedélyezzék a megjelenést.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!