Kérjük jelentkezz be!
PUBG: Battlegrounds

PUBG – Vikendi hamarosan visszatér, alaposan átalakítva, hó nélkül

Nagyon úgy néz ki, hogy a PUBG leghavasabb pályája hamarosan visszatér, azonban ha hinni lehet a híreknek, akkor ezúttal már hó nélkül.
  • A mai és a holnapi napon néhány PUBG játékos megnézheti magának Vikendit
  • A havas pályát alaposan átalakították a fejlesztők
  • Feltűntek például mozgó vonatok, és a hó nagy részét is eltávolították egy szivárogtató szerint

Nagyon úgy néz ki, hogy a PUBG pályafelhozatalába hamarosan visszakerül Vikendi, méghozzá egy alapos átdolgozás után. A játék havas pályája még idén januárban került ki a térképek közül, miikor megérkezett a helyére Karakin, a mai és a holnapi napon viszont a kiválasztott kevesek újra vethetnek egy pillantást az átalakított verzióra, hogy visszajelzéseikkel segítsék a fejlesztők munkáját.

Hogy pontosan mi alakult át Vikendin, arról egyelőre nincs túl sok hivatalos információnk, de azért néhány apróságra így is fény derült már. A PUBG közösségi menedzsere például elárulta, hogy a térképen feltűnnek majd mozgó vonatok, míg egy megbízható forrás a kínai reklámanyagok alapján úgy véli, hogy a felújított Vikendin jóval kevesebb lesz majd a hó, illetve állítása szerint a dinó parkot is alaposan kibővítették és immár Dinolandnak hívják.

pubg-uj-vikendi-01.jpg

Támogass minket!

Kapcsolódó információk

PUBG: Battlegrounds megjelenés: 2018. március 19.
PUBG: Battlegrounds gépigény: CPU: 2400 MHz, RAM: 6144 MB, VGA: 2048 MB, HDD: 30 GB
#1 TomGoodman 2020. március. 05. 13:32
TomGoodman
Erangel az erangel, Karakin viszont nagyon jó egy gyors körre és amúgy Sanhok sem olyan rossz. De Vikendit utáltam az elejétől kezdve. Nem hiszem, hogy tudnám szeretni, ahogy Miramaron sem megyek egy kört se, még véletlenül sem... :(