Január 2. óta érhető el a World of Warcraft legújabb, 5.2-es verziószámú javítása és tartalmi frissítése a Public Test Realmen. A folt azon túl, hogy igyekszik kiegyensúlyozottabbá tenni a Mists of Pandaria kiegészítő által meghonosított új talent-rendszert, és hogy az osztályok és tárgyak közötti összefüggéseken is csiszoltak a Blizzard programozói, természetesen új raid bossokat hoz, és egy farm megvásárlásának lehetőségét is magába foglalja.

Elsőnek mindjárt itt van az 5.2-es WoW legnagyobbra hízott rossz fiúja, Lei Shen császár, a Viharkirály. Továbbá leverhetünk a két új World bosst, Nalakot és Oondastát, szóval akik pár csapatalapú zúzásra vágynak, nem fognak csalódni. A Legendary Quest is folytatódik, így a küldetésekért és a történetért lelkesedő wowosoknak is érdemes előkészülni az 5.2-es update-re.

Érdekesség, hogy megvásárolhatóvá válik a Sunsong Ranch, mely saját küldetéseket is ad, bár ezek többsége még nem érhető el a tesztfázisban. A pontos javítási lista elolvasható a hivatalos oldalon, angol nyelven.