A Remedy legutóbbi játéka, az Alan Wake nem arról volt híres, hogy milyen szuperül néztek ki a karakterek arcai, de ez szerencsére már változik a srácok következő játékában, ugyanis a szereplők életre keltésében profi segítséget kaptak.

A fejlesztés során a srácok a skót Dimensional Imaging DI4D technológiáját fogják használni, mely kilenc kamerával, különleges jelzések vagy megvilágítás nélkül részletesen képes rögzíteni a színészek alakítását, majd ezt bedigitalizálni, ezzel az eddigieknél is részletesebb és hitelesebb alakításokat adva a játékosoknak az Xbox One-exkluzív Quantum Break teljesítése során.

„A Quantum Break egy nagyon ambiciózus projekt, ami egyedi módon keveri az akciót és a történetmesélést. Csak úgy érhető el az áhított kiváló minőség, ha a színészekről realisztikus digitális másolatokat készítünk. A Dimensional Imaging DI4D technológiáját párosítva a Remedy Northlight történetmesélési módszerével biztosítani tudjuk azt, hogy minden apró részlet a képernyőre kerüljön.” -- mondta Sam Lake, a Remedy kreatív igazgatója.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!