Bevallom, a címben picit bulvárosan túloztam, mert azért a sztárparádé annyira nem áll, de a fenti bevezetőben elhangzottak, azaz a remek színész(ek) és a jó csajok állnak. A két alaplány, Gemma „elvesztem a szemeidben” Atkinson, és a szo... szokatlanul szép szájú Ivana Milicevic mellé, mint korábban már megtudtuk és megírtuk, felsorakozott Holly „hűha” Valance is (felső sor, balról jobbra), most pedig egy negyedik gusztusos csókolom, az 1978-as születésű Jodi Lyn O'Keefe is beállt melléjük (második sor, balra), aki együtt domborított Valance kisasszonnyal a Szökésben, hiszen ő volt a sebzett lelkű, ennélfogva brutálisan kegyetlen Gretchen „lefejezlek” Morgan. Sőt, van egy ötödik leányzó is, a Felkelő Nap Birodalmának képviseletében, a '83-ban született Jamie Chung (második sor, jobbra), aki szintén tévészériákban epizódszereplősködött eddig, főleg a Samurai Girl című, nyilván testhez (de milyen testhez!) álló sorozatban.

RA3 Uprising: sztárparádéRA3 Uprising: sztárparádéRA3 Uprising: sztárparádé

RA3 Uprising: sztárparádéRA3 Uprising: sztárparádé

Ha le tudjátok venni a szemeteket a kívánatról... izé, kínálatról, akkor azért megemlítenék még két férfinevet is. Az egyik Ric Flair (polgári nevén Richard Morgan Fliehr, sz. 1949 -- lent, balra), tizenhatszoros nehézsúlyú birkózóbajnok, a '80-as évek elejétől tartó korszak egyik legnagyobb pankrátora, akinek híres üvöltése, a Woooooooooooo utánozhatatlan védjegyévé vált. „Nature Boy” a játék új mókájában, a Commander’s Challenge módban fog feltűnni egy Commander Hill nevű parancsnokként, aki rá jellemző módon azt nyilatkozta a felkérésről: „amikor megtudtam, csak annyit tudtam mondani: „Woooooooooooo!’”...

És a végére akkor tényleg egy sztár, hogy kicsit jóvá tegyem a beharangozást: a jó öreg (atyavilág, már 65 éves!) angol Malcolm McDowell, a Ha..., a Mechanikus narancs, a Caligula, a Kék villám és megannyi más film, no meg, amire még többen emlékeznek talán, a Wing Commader franchise szereplője, aki Rupert Thornley, az Európai Unió elnöke bőrébe bújik, és aki szintén nagyon lelkes volt a „sok remek színészkollégától”, és elmondta, hogy erre a játékra aztán bátran elkölthetik a srácok a pénzüket, mert már a filmek miatt megéri a dolog.

Hát, ha másért nem...

RA3 Uprising: sztárparádéRA3 Uprising: sztárparádé

(Galériánkban friss koncepciórajzokat és játékképeket is találtok!)