Az Ubisoft már korábban is pedzegette, hogy szeretnének egyfajta zombis mókát behozni a Rainbow Six Siege játékmódjai közé, és azóta a lelkes rajongók egyre több nyomot fedeznek fel, melyek valamilyen szinten az Outbreak időszakos eseményhez köthetők jó eséllyel. Az üggyel kapcsolatos eszmecserék már megjelentek Twitteren és Redditen is, a jelenleg legnépszerűbb elmélet szerint pedig a madárinfluenza miatt szabadulnak majd el az élőholtak.

rainbow-six-siege-outbreak.jpg

Ez persze nem csak amolyan vaktában összehozott összeesküvés-elmélet, a játékban több bizonyítékot is találtak már arra nézve, hogy a madarakkal bizony lehet valami. A bizonyítékok között akad többek közt egy térkép, amin egy karantén zónát mutatnak, több rejtélyes, kézzel írt levél, egy erősen cenzúrázott jelentés rejtélyesen viselkedő és valamilyen ismeretlen betegséget hordozó madarakról, és egy látszólag értelmetlen rádióüzenet, melyben szintén a madarakra hívják fel a figyelmünket.

rainbow-six-siege-birds.jpg

Hivatalos információ viszont sajnos még nem érkezett az eseményről, a legtöbben úgy tippelik, valamikor február közepén érdemes rá számítanunk, valamikor a Six Invitational lebonyolításának környékén.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!