December ötödikén érkezik a Rainbow Six Siege legújabb kiegészítője, az Operation White Noise, melynek keretein belül három új operátorral és egy új pályával bővül majd a program. Az Ubisoft a Pro League döntője alatt már lerántotta a leplet az újdonságokról, nemrég viszont egy videót is kiadott, melyben játék közben mutatják be mindhárom új karakter képességeit.

A támadókat erősítő koreai, Dokkaebi a védők telefonját tudja majd fordulónként két alkalommal csörgetni, így egyrészt felfedheti a pozíciójukat, másrészt pár másodpercre ki is vonhatja őket a játékból. Ráadásul ha megkaparintja egy lelőtt védő telefonját, azt meg is hekkelheti, hogy onnantól kezdve a támadók is használhassák a kamerákat. Ha ezt el akarjuk kerülni, nem árt, ha szétlőjük elhunyt társaink telefonját.

A második koreai operátor, Vigil, a védőket erősíti majd. Egy alapvetően mobilis karakterről beszélhetünk esetében, aki ráadásul még az elektronikus szemek elől is el tud tűnni, így se a drónok, se a kamerák nem láthatják. Az érintett berendezések képében azonban megjelenik némi zavar, így a támadók azt tudhatják, hogy Vigil a közelben van.

Az utoljára marad lengyel támadó, Zofia, egy igazi tanknak ígérkezik. Kétcsövű gránátvetőjével berobbanthatja a falakat vagy épp elkábíthatja a védőket, ráadásul körönként egy alkalommal 1 élettel talpra tud állni segítség nélkül is, ami sosem hátrány.    

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!