• December elsején érkezik a Rainbow Six Siege újgenerációs változata
  • Ami a jelenlegi tulajoknak ingyen jár
  • És akár 120 fps-sel is futhat majd dinamikus 4K felbontás mellett

Ezekben a hónapokban rengeteg szolgáltatásként kezelt játék költözik PS5-re valamint Xbox Series X-re és Series S-re, és nem kivétel ez alól a Ubisoft hatalmas népszerűségnek örvendő taktikai lövöldéje, a Rainbow Six Siege sem. A játék december elsején kapja meg a maga újgenerációs frissítését, a fejlesztők pedig azt is elárulták, hogy ez mit jelent majd a gyakorlatban.

Röviden és tömören két mód közül választhatunk majd: a Performance Mode segítségével PS5-ön és Xbox Series X-en 120 fps-sel játszhatunk dinamikus 4K-s felbontás mellett (Series S-en ez 120 fps 1080p-s felbontás mellett), míg a Resolution Mode 60 fps-t garantál fix 4K-s felbontáson vagy a Series S esetében 1728p-s  felontáson.

A Rainbow Six Siege PS5-ös verziója ezeken kívül használni fogja a DualSense kontroller adaptív ravaszát is, míg Xboxon a Quick Resume lehetőségét élvezhetjük majd. Akiknek jelenleg megvan a játék, azok ingyen válthatnak az újgenerációs verzióra, azonban fontos megjegyezni, hogy csak konzolcsaládon belül él ez a lehetőség.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!