• Február 15-től február 18-ig ingyenesen kipróbálható a Rainbow Six Siege
  • Az elért teljesítmények természetesen megmaradnak, ha megvesszük a játékot
  • Február 19-én pedig startol az Operation Chimera a tesztszervereken
  • Rainbow Six: Siege bajnokság a PC Guruval

A Rainbow Six Siege népszerűsége 2018-ba lépve is törtetlen, az Ubisoft pedig lehetőséget kínál arra, hogy a saját szemünkkel győződhessünk meg róla, hogy miért van ez így. A francia kiadó egy rövidebb bejegyzésben jelezte, hogy a taktikai lövölde február 15-től február 18-ig ingyenesen kipróbálható lesz, ha pedig úgy döntünk, hogy megvesszük a játékot, természetesen megtarthatjuk a hétvége alatt elért eredményeinket is.

Szintén ebben a közleményben jelezték azt is, hogy az idei év első szezonja, az Operation Chimera, az ingyenes hétvége után egy nappal, február 19-én érkezik a tesztszerverekre. Fontos megjegyezni azonban, hogy ekkor csak a két új operátort próbálhatjuk majd ki, aki az új eseményre, az Outbreakre vetne egy pillantást, annak sajnos várnia kell plusz egy napot, ugyanis a kooperatív játékmód csak február 20-án élesedik.

Az Operation Chimera és az Outbreak március 6-án érkezik meg a játékba, bővebb információkat róluk a Siege Invitational 2018 keretein belül tudhatunk majd meg.