Hamarosan indul a Rainbow Six: Siege harmadik évada, bár a Ubisoft a pontos dátumot egyelőre még nem jelentette be. Ellenben azt már tudjuk, mire számíthatunk a feltehetően zombikat is a történetbe illesztő Outbreak című, négy héten át tartó eseménnyel kapcsolatban.

A háttérsztori szerint az Új Mexikói Truth or Consequences nevű kisvárosban súlyos járvány tört ki, amely miatt a hatóságok karantén alá zárták az egész települést, csapdába ejtve a bent lévő civileket és katonákat. Nagyon kevés információ szivárog ki, és csak az biztos, hogy a szituáció igencsak kiélezett. Nos, a Ubisoft korábbi, homályos célzásai alapján a városban elszaporodtak a zombik, amik a rajongói teóriák szerint a madárinfluenza miatt jöttek létre.

De azért maradjunk most kicsit a száraz tények talaján. Az Outbreak 50 új dekorációs tárgyat ad hozzá a játékhoz, és minden, 300 kreditbe kerülő csomagban olyasmit találunk, ami még nincs meg, szóval a duplázástól nem kell tartani. Illetve a tárgyak némelyike játékkal is megszerezhető lesz.

rainbow-six-siege-2018-editions.jpg

Emellett négy különféle Rainbow Six: Siege kiadással is megörvendeztet minket a Ubisoft. 19,99 dollárért lehet a miénk a Starter Edition, amiben minden pálya és játékmód hozzáférhető, és 600 kreditet is kapunk, viszont lassabban oldhatjuk fel az operátorokat. Bár ez a változat már most megvásárolható, annyira azért nem csábító, még ha olcsó is.

59,99 dollárért zsebelhetjük be az Advanced Editiont, amiben a játékmódok és a térképeken túl normális ütemben feloldható operátorok, 10 Outbreak csomag és 600 kredit lapul. De ha van még némi fölös pénzünk, akkor akár a Gold Editiont is megvehetjük 89,99 dollárért, ebben a fentiek mellett az idei szezonbérlet, a Year 3 Pass is a miénk lehet. Ezzel korai hozzáférést kapunk az új operátorokhoz.

A Complete Edition 129,99 dollárba fájhat azoknak, akik ilyesmire fenik a fogukat, és nincs türelmük szépen lassan felzárkózni. Ebben ugyanis a fenti extrákon túl megtalálható a Year 1 és 2 Passban megtalálható 16 operátor.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!