• Warden és Nökk néven érkezhet a Rainbow Six Siege következő két operátora
  • Előbbi a Secret Service embere, állítólag öltönyben és kevlárban
  • Míg az utóbbi a dán Frogman Corps. sorait erősítő támadó

A Rainbow Six Siege negyedik évének második szezonjában két újabb operátor kerül be a játékba, akik közül az egyik a dán különlegesek, míg a másik a Secret Service sorait fogja erősíteni. És bár jelenleg még elég kevés tudható a két új karakterről, könnyen lehet, hogy a nevük és rövid leírásuk már ki is szivárgott, hála egy fórumposztnak.

A szivárgás alapján a dán támadót Nökknek hívják, és a Frogman Corps. kötelékébe tartozik, míg a Secret Service emberében Wardent tisztelhetjük majd. A poszt továbbá a külsejüket is leírta röviden: ez alapján Warden öltönyben és nyakkendőben érkezik, a szettjét pedig némi kevlárral dobja fel, Nökk pedig extrém aranyosan néz ki. Hogy ez mit jelent, azt sajnos nem részletezte a posztoló, de ha vetünk egy pillantást a Frogman Corps. embereire a való életből (lásd odalent), akkor azért látható, hogy tényleg elég megdöbbentő külsejük van.

frogman-corps-01.jpg

Persze fontos leszögezni, hogy mindez csak egy szivárgás, nem pedig hivatalos bejelentés, így érdemes fenntartásokkal kezelni, de a forrás már korábban is fején találta a szöget: ő jósolta meg a nemrég bekerült ausztrál operátorok érkezését is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!