• Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic felújított változata
  • Unreal Engine 4
  • Új küldetések, bolygók és egyéb nyalánkságok
  • Ingyenes lesz
  • Pénzt a munkálatokra sem kérnek a fejlesztők

Ha megkérdezel egy gamert, hogy melyik a legjobb Star Wars játék, jó eséllyel rávágja, hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic, de még ha nem is ez az első válasza, a top 10-ben egészen biztosan ott van a BioWare népszerű programja, a közkedvelt játék pedig most új éltre kell.

Bemutatkozik a Star Wars: Knights of the Old Republic Apeiron, a 2003-as eredeti felújított és kibővített változata, ami nem csak Unreal Engine 4-be ülteti át a csillagközi kalandot, hanem új bolygókat, küldetéseket, felszereléseket, társakat és kezelőfelületet is hoz. A fejlesztők rebootnak és remasternek nevezik a játékot.

A munkálatokat a Poem Studios végzi, mégpedig a rajongók közreműködésével, és ha egyszer elkészülnek, akkor teljesen ingyenes lesz a csomag. Azt mondják, hogy jogi akadályai nincs a munkájuknak, arra hivatkozva, hogy többek között a Black Mesa és a Renegade X is elkészülhetett.

A csapat tehát pénzt nem kér, egyelőre inkább tehetséges csapattársakat keresnek. Idővel persze lehetőséget adnak arra, hogy adományokkal segítsük a munkálatokat, előbb azonban a játék nagyobb részével szeretnének elkészülni, eddig ugyanis csak az alábbi képek jelentek meg. Megjelenési dátum természetesen még nincs, mivel nagyon korai szakaszban jár még a projekt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!