1. osztály

A listavezető UTE a második helyezett MTK Budapest csapatát fogadta, a párharc végén pedig 3-3 pontnak örülhettek a felek, miután az első meccsen 1-0-ra diadalmaskodott az UTE, majd idegenben 3-1-es vereséget szenvedtek a kék fehér alakulattól. A pontosztozkodás nyertese a DVSC, 6 pontot begyűjtve immáron mindössze 2 pontra a listavezető Újpesti alakulat, és 1 pontra a budapesti csapat mögött. Remekül mutatkozott be új csapatában Szabó "SzaboXX" Ákos (CB) - MTK, valamint Szín "AkosTheBest" Ákos (GK) - Wonder Stag, akik rögtön a hét csapatába való bekerüléssel hálálták meg a beléjük fektetett bizalmat.

hpcl1.jpg

2. osztály

A DVTK botlását kihasználva ugrott élre a DigiSport Honvéd csapata, akik újabb 6 ponttal lettek gazdagabbak a forduló után. A forduló rangadója a feljutást érő 3. helyért, Spartan United (3.) - HUN Ultras (4.) 1-1 valamint 0-0-s eredménnyel végződött, így a tabellán nem történt változás. Remekül használta ki a csapatok botlását a csakPS.hu csapata, akik jól láthatóan beszálltak a feljutást érő 3. helyért folytatott versenyben. Érdekesség, hogy a csapat éppen a rangadóból rangadóba lépő HUN Ultras csapatát fogadja a következő fordulóban.

hpcl2.jpg

3. osztály

Érzékeny veszteségek után várta a folytatást a listavezető HUNcutok, akik a szünetben elvesztették két alapemberüket is. A CB és CDM poszton bevethető Szabó 'SzaboXX" Ákos mellett, az UTE-ból érkező havasiimre is távozott, aki az osztály legjobb irányító középpályásaként volt jegyezve. A keret gyengülése ellenére úgy tűnt, hogy nem érzi meg a csapat a veszteségeket. Az első mérkőzésen magabiztos 5-0 győzelem után, a visszavágón mindössze 1-1-re futotta a HUN FUTSZ csapata ellen. Remekül zárkózik fel a Hot Peppers, valamint a szintén feljutásra esélyes Back2Business csapata. Őket követi a DLSZ eSport, valamint az MLE eSport alakulata.

hpcl3.jpg

Összesitett listák:

Góllövőlista:

  1. runitzmiki (HUNcutok) - 17
  2. Gutesz (DVTK eSport ) - 13; Zyks (Hot Peppers) - 13 

Assistok:

  1. monusmilan10 (HUNcutok) - 10 
  2. Leikauf Norbert (Puskás eSport) - 9
  3. Majorosi Krisz (MTK Budapest) - 7

hpclvezer.jpg