• Xbox Series X-re, PS5-re és PS4-re is megjelenik a Recompile
  • A metroidvaniáról egy új trailer is érkezett

Bár a Recompile nem új játék, eddig erősen radar alatt mozgott, így örömteli, hogy bejelentették az Xbox Series X-, PS5- és PS4-verziókat, hiszen egy igencsak izgalmasnak ígérkező metroidvania-játékról van szó, mellyel most még többen megismerkedhetnek.

recompile-a-nextgen-konzolokra-is-megjelenik-az-izgalmas-metroidvania.jpg

A Recompile-ban egy vírust irányíthatunk, akinek az a célja, hogy a rendszert meghekkelve létrehozza a világ első olyan mesterséges intelligenciáját, amely tud a saját létezéséről. És hogy milyen lesz ez az MI? Ez csak és kizárólag rajtunk múlik, a Recompile szerteágazó virtuális világa ugyanis szinte teljes szabadságot nyújt nekünk – az általunk választott útvonalon is múlik többek között, hogy mi lesz a történet végkimenetele, ami valójában 1 másodperc alatt megy végbe, de a Mainframe-en belül máshogy telik az idő.

A Phigames fejlesztésében készülő játék – melyet olyan címek inspiráltak, mint az Axiom Verge, a Hollow Knight, az Ori and the Blind Forest, a Zelda: Breath of the Wild vagy a Rime – valamikor 2020 folyamán érkezik PC-re és a fenti platformokra.