• December 13-án új frissítéssel gyarapszik a Red Dead Online
  • Melynek keretein belül mi is felcsaphatunk szeszfőzőnek
  • De természetesen néhány új küldetést is kapunk majd a szakmánk mellé

Illegális szeszfőzésből sosem elég (főleg, ha virtuálisan, otthonunk kényelmében tevékenykedhetünk), és tudják ezt a Rockstar munkatársai is, a Red Dead Online legújabb frissítése ugyanis pont erre az egzotikus munkakörre fókuszál majd. Az egyszerűen csak Moonshiners névre keresztelt pakk lehetővé teszi majd, hogy mi magunk is felcsapjunk szeszfőzőnek, sőt, ha elég ügyesek vagyunk, akár még saját kocsmát is nyithatunk, persze szigorúan az illegális fajtából.

red-dead-online-moonshiners.jpg

Ahhoz, hogy valaki moonshine-t kotyvaszthasson, először el kell érnie az ötös szintet a Trader fejlődési fán, amint pedig ez megtörténik, kapni fog egy meghívást a hírhedt szeszfőzőtől, Maggie Fike-tól. Maggie kapcsolatai révén egyrészt segíthet nekünk elkezdeni a szakmát, másrészt pedig több egyedül vagy kooperatívan végigjátszható sztoriküldetés is kötődik majd hozzá, melyek során a neki egykor keresztbe tevő ellenlábasait intézhetjük el.

A Moonshiners december 13-án élesedik majd, azaz már csak tíz napot kell várni, mielőtt illegalitásba vonulnánk főzni valami finomat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!