• Jövő héten frissül a Red Dead Online
  • Több új játékmódot is kap
  • Fegyverek és ruhák terén is bővül a kínálat

A jövő hét folyamán, egész pontosan február 26-án újra kibővül a Red Dead Redemption 2 online oldala, a Red Dead Online, ráadásul igen érdekes játékmódokkal, miközben finomhangoláson esik át a fegyverek kiegyensúlyozottsága, és módosul kicsit a mini-map is. Az egyik legnagyobb újdonság mégis az új Free Roam Event, vagyis a Fool’s Gold lesz.

Ezen eseménysorán egy meglehetősen látványos - és a vadnyugati érában kissé szokatlan - aranypáncélt viselhetünk, ami leginkább egy lovagi védőruhára hajaz. A vadnyugati „vasembernek” az lesz a célja, hogy minél több rá vadászó embert leterítsen, míg a többiek értelemszerűen a páncélos alak likvidálásán fognak fáradozni. Akinek sikerül, az különféle jutalmakban részesül, valamint onnantól ő viselheti az aranypáncélt.

Horgász kihívások is érkeznek, méghozzá különféle típusokra bontva. Eme kompetitív kihívásokra jelentkezve a teljes horgászfelszerelést automatikusan megkapod, szóval legalább nem nekünk kell nagybevásárlást tartani. Mi több, még attól sem kell tartanod, hogy a békés horgászás közben valaki hátba talál lőni. A cél természetesen a legnagyobb hal kifogása.

Három új Showdown mód is érkezik, név szerint az Up in Smoke, a Spoils of War és a Plunder. Ezekben a túlélésért, illetve a zsákmányok megszerzéséért és leszállításáért folyik majd a harc, csapatban vagy egymagunkban. Az új Target Race versenymódban pedig ahhoz, hogy átjussunk egy ellenőrzőponton, lóháton kell kilőnünk célpontokat. Mindezek mellett új fegyverek és ruhák is várhatóak.

red-dead-online-gold-armor.jpg