• PC-s exkluzív tartalmakat kapott a Red Dead Redemption 2 PS4-en
  • Xbox One-ra 2020 januárjában érkezik meg

A Red Dead Redemption 2 PC-s startja minden volt, csak nem zökkenőmentes, és a steames megjelenés sem volt túl fényes, de legalább vigasztalódhattunk azzal, hogy kaptunk néhány exkluzív tartalmat, amik most a PS4-tulajdonosok számára is elérhetővé váltak.

Szóval kézhez kaptuk a fotómódot, amellyel mindenféle szögből készíthetünk fényképeket, amiket aztán felpimpelhetünk matricákkal, szűrőkkel és szövegekkel.

A sztorimódban elérhetővé váltak a Bounty Hunter küldetések és a Gang Hideoutok, emellett már élvezhetjük PS4-en is a To The Ends of the Earth missziót, valamint a Landmarks of Riches és a The Elemental Trail kincses térképeket.

Új fegyverek is érkeztek, így bekerült a játékba az M1899 pisztoly, az Evans Repeater, a High Roller Revolver és a LeMat Revolver. Melléjük új paripákat is kaptunk, úgymint a Warped Brindle Arabiant, a Few Spot Appaloosát, a Perlino Andalusiant és a Red Chestnut Arabiant.

Az Xbox One tulajdonosoknak sem kell csüggedniük, mindez a jóság, akárcsak a szintén ma élesített Moonshiners frissítés számukra is elérhető lesz 2020. január 21-től.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!