• Új patch érkezett a Spyro Reignited Trilogy-hoz
  • Ezzel végül bekerült a játékba a sokak által kért feliratozás
  • De egyéb javításokat is tartalmaz a frissítés

Lényegében már a megjelenés óta állandóan hangoztatott kérés a Spyro Reignited Trilogy kapcsán, hogy kerüljön feliratozás a trilógiába, hiszen így az angolból nem igazán perfekt, illetve hallássérült játékosok számára nem mondható teljesnek az élmény. Nos, néhány hónap várakozás után az Activision és a Toys for Bob végre elhozta számunkra a várva várt frissítést.

regota-vart-frissitest-kapott-a-spyro-reignited-trilogy.jpg

Az 1.03-as (PS4), illetve 1.02-es (Xbox One) sorszámú patch más újításokat és javításokat is hozott a fenti mellett. Kikapcsolhatóvá vált például a motion blur effekt, így aki inkább elmosódás nélkül játszana, azt mostantól ezt is megteheti. De kisebb-nagyobb bugfixek is történtek a Wizard Peak, a Hurricos, a Fractured Hills, a Lost Fleet, a Fireworks Factory, a Charmed Ridge, a Sgt. Byrd's Base, a Dino Mines, a Spider Town, a Glimmer és a Ripto's Arena pályákon.

Az esetleges PC és Switch verziókról sajnos nincsenek friss hírek, de a trilógia rendkívül pozitív fogadtatása, jó eladásai, illetve a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerei alapján meglepődnénk, ha idővel nem érkeznének ezek az átiratok is.