Magyarországra a héten betört a szibériai hideg, kijárni nem lehet, így a legjobb hétvégi program a játék, természetesen a családdal töltött idő mellett. Sajnos ez a hét nem bővelkedett a friss premierekben, de így is vannak érdekes címek, amiket érdemes lehet kipróbálni.

Little Nightmares 2

  • Megjelenés: február 11.
  • Ár: 10590 Ft / 13990 Ft (Standard / Deluxe Edition)
  • PS Store adatlap

A rémálmok visszatértek! A Tarsier Studios új játékában, amit 2019 közepén lepleztek le, ismét a félelmek kapják a főszerepet. A Little Nightmares 2 egy új főszereplőt mutat be, Monot, aki azonban nincs egyedül, Six kíséri: utóbbit ezúttal az AI vezérli. Az új program különlegessége, hogy Mono nemcsak lopakodással tud elsunnyogni az ellenfelek mellett, a kisebbekkel szembe is szállhat, azonban a nagyok ellen nincs esélye. A Little Nightmares 2 egyébként az első rész örökségét viszi tovább, pozitív kritikákat kapott (tőlünk is!), így ajánlott a megvétele, különösen a rajongóknak.

 

On the Road

A műfaj csúcsának számító Euro Truck Simulatorral már több mint egy évtizede járhatjuk Európa útjait. Az On the Road című játékban is kamionosnak kell állni, azonban a szállítást az Aerosoft Gmbh Németországra korlátozta. Licencelt MAN és SCANIA vontatókkal lehet meglátogatni a legnagyobb városokat, miközben a játékban saját vállalatot is alapíthatunk. A 6000 kilométeres úthálózaton számtalan érdekességet lehet felfedezni, és mivel PS rendszeren amúgy is kevés az ilyen stílusú játék, érdemes tenni vele egy próbát.

 

Digerati Horror Bundle Volume 2

A hét horrorral kezdődött, ugyanis megjelent a Digerati Horror Bundle Volume 2, ami három játékot tartalmaz: a Demon Pit az első, a Slayaway Camp – Butcher’s Cut a második, és a Tamashii az utolsó, mely a 80-as, 90-es japán játékait idézi meg. A Digerati csomagja velős-beles szórakozást kínál, démonokkal, gyilkosokkal, kedvezményes áron. Alább a Demon Pit bejelentő trailerét láthatjátok.