Február 24-én írtunk arról, hogy a Firewatch eladási számai túlszárnyalták a fejlesztők elképzeléseit. Akkor nem kaptunk pontos adatokat, most azonban kiderült, hogy a Campo Santo játékát félmillió példányban vásárolták meg az emberek, ennek köszönhetően, a kiadó, a Panic már az első napon visszakapta a programba invesztált pénzösszeget. 

"A lehető legjobb játékot szerettük volna elkészíteni, de a befektetésünket is látni akartuk. Bár a Firewatch büdzséje számunkra nagy volt, a játék méretéhez és minőségéhez képest megfelelő összeget kapott. Független játékként, "valós" játékként ez hatalmas siker, de egy Call of Dutyhoz vagy Battlefronthoz viszonyítva nem. Nagyon hálásak vagyunk."

A Firewatch már kapott egy javítást, ami a PS4-es verzió teljesítményén fejlesztett, ugyanakkor a következő hónapokban további frissítéseket fognak kiadni. Így a játékot még sokáig élvezni lehet.

A Firewatch vásárlói egyedülálló lehetőséget kaptak azzal is, hogy a játékban elkészített fényképeiket kinyomtathatják a kiadónál. A Panic egy méltányos összegért (15 dollárért) postázza a játékosok wyomingi tájról lőtt fotóit. Egészen eddig több, mint 214 ezer képet küldtek el a játékosok a kiadónak, és a kiadó több, mint ezer fényképcsomagot adott fel már számukra.  

photos.jpg